De Krim – Familiebingo – van 18-7-2023 20:00:00 tot 18-7-2023 22:30:00

Op meerdere dagen in de vakanties organiseren wij een super gezellige familiebingo met mooie prijzen voor jong en oud. Iedere bingo worden er 5 rondes gespeeld. We beginnen elke ronde met het spelen voor één volle rij voor een prijs, vervolgens spelen we voor twee volle rijen voor twee prijzen en dan natuurlijk nog doorspelen voor een volle kaart, die de winnaar maar liefst drie prijzen oplevert. Uiteraard is er ook een hoofdprijs! Voor alle deelnemers, jong of oud, is er dus veel kans op prijzen. En u wint altijd een prijs die bij u past, want de winnaars mogen zelf een prijs/prijzen uitkiezen!

Reserveren of meer informatie (indien bekend)?

Bekijk het item op de website van Texelagenda: De Krim – Familiebingo

Binnen of buitenactiviteit? All

Plaats:

De Cocksdorp

Aanvang:

18-7-2023 20:00:00

Einde:

18-7-2023 22:30:00

Lokatie:

Vakantiepark De Krim – Evenementehal

Straat:

Roggeslootweg 6

Telefoonnummer:

Website:

https://www.krim.nl/evenementen/familie-bingo

Kosten:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie