Vogelexcursie op de noordpunt van Texel – van 26-10-2022 13:30:00 tot 26-10-2022 16:30:00

Onder begeleiding van een enthousiaste en kundige gids (ook duits- en engels talig) maakt u een wandeling over de noordpunt van Texel (duingebied rond de vuurtoren, De Tuintjes, Renvogelveld en directe omgeving van camping De Robbenjager). In deze uiterst dynamische en afwisselingsrijke omgeving kunt u diverse zangvogels (najaarstrek!), watervogels, steltlopers en meeuwen ontmoeten. De excursies zijn geschikt voor jong en oud en vooral gericht op het leren herkennen van vogels. U zult leren hoe u de verschillende vogelsoorten op uiterlijk en aan hun roep kunt herkennen. Indien u niet beschikt over een eigen verrekijker, kunt u een kwalitatief goede verrekijker van ons lenen gedurende de excursie. Voor de excursie is geen speciaal schoeisel nodig. De excursie start en eindigt bij het Vogelinformatiecentrum in De Cocksdorp. Bij terugkomst krijgt u daar nog een lekkere kop koffie of thee en vult u samen met de excursieleiders een checklist in van wat u onderweg allemaal gezien hebt.

Reserveren of meer informatie (indien bekend)? Via de website of aan de balie van het Vogelinformatiecentrum

Bekijk het item op de website van Texelagenda: Vogelexcursie op de noordpunt van Texel

Binnen of buitenactiviteit? All

Plaats:

De Cocksdorp

Aanvang:

26-10-2022 13:30:00

Einde:

26-10-2022 16:30:00

Lokatie:

Vogelinformatiecentrum

Straat:

Kikkertstraat 42

Telefoonnummer:

Website:

http://www.vogelexcursiestexel.nl

Kosten:

Deelnemer € 25,-

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord