Happen en stappen op de Hoge Berg – van 18-1-2022 11:00:00 tot 18-1-2022 16:00:00

Wandel over het oude land van Texel, maak kennis met de rijke historie van het Hoge Berggebied en geniet van producten van schapenbedrijf De Waddel. U wandelt door het glooiende landschap op en om de Hoge Berg, de oudste plek van Texel. Dit gebied is niet alleen bekend om de schapen, tuinwallen en schapenboeten maar ook om de Georgische begraafplaats, bosje ‘t Doolhof en insectenreservaat De Zandkuil. De wandeling voert u grotendeels over onverharde paadjes en op sommige plaatsen door de weilanden. U krijgt een route en informatie over de omgeving mee. Kinderen krijgen een speurtocht mee, en voor hen is er na afloop een kleine verrassing. Voorafgaand aan de wandeling krijgt u een proeverij van Waddel-producten (onder andere rauwmelkse schapenkaas en lamsham), op een knus plekje bij de schapen in de schuur. Er is een langere (5,3 km.) en een kortere (3,3 km.) wandeling. Honden mogen helaas niet mee. Op alle dagen behalve zondag kunt u deze wandeling maken. U kunt vanaf 11 uur starten. Heeft u vragen of speciale wensen, bijvoorbeeld voor een andere dag of tijd of voor groepsactiviteiten)? We denken graag met u mee. Wilt u liever lunchen voorafgaand aan de wandeling? Dat kan ook. We serveren zelfgebakken brood en beleg van eigen boerderij.

Reserveren of meer informatie (indien bekend)? https://www.texel.net/nl/activiteit/schapenbedrijf-de-waddel-knapsack-tour-of-schapenbedrijf-de-waddel/

Bekijk het item op de website van Texelagenda: Happen en stappen op de Hoge Berg

Binnen of buitenactiviteit? Buiten

Plaats:

Den Burg

Aanvang:

18-1-2022 11:00:00

Einde:

18-1-2022 16:00:00

Lokatie:

Schapenbedrijf de Waddel

Straat:

Westergeest 4

Telefoonnummer:

0628108651

Website:

www.dewaddel.nl/activiteiten

Kosten:

12,50 euro voor volwassenen, 7,50 euro voor kinderen (incl. koffie / thee / Texels sapje)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord