Swarovski Vogelexcursie XL – van 14-10-2021 09:00:00 tot 14-10-2021 12:00:00

Samen met een ervaren gids gaat u drie uur op pad op zoek naar zoveel mogelijk vogelsoorten aan de noordkant van Texel. We nemen de tijd om de verschillende soorten goed te bekijken en op basis van hun kenmerken te determineren. Vanzelfsprekend besteden wij ook aandacht aan de zang/geluid van de vogels. De soorten die we vinden zullen heel divers zijn. Steltlopers op het wad, watervogels en meeuwen in de plassen en diverse zangvogels en roofvogels in de duinen. Het soortenpalet is erg wisselend en hangt mede af van het seizoen. De route die door de gids gekozen wordt is afhankelijk van het weer en het getijde. Het leuke van vogels kijken is dat geen excursie hetzelfde is. Al gaat u meerdere keren mee over de zelfde route, u ziet altijd weer andere vogelsoorten. Deze excursie is een wandelexcursie en geschikt voor jong en oud. De gids zal mogelijk een beroep op u doen om met de auto naar de locatie te rijden waar de wandeling start. Als u zelf geen verrekijker heeft, kunt u er één lenen van het Vogelinformatiecentrum. De excursie gaat onder vrijwel alle omstandigheden (bij een minimum van 4 personen) door. Mocht dit niet zo zijn dan wordt u uiterlijk de avond voorafgaand aan de excursie gebeld. Aanmelden voor deze excursie is noodzakelijk. Dit kunt u doen via www.vogelexcursiestexel.nl, T (0222)316249, of bij het Vogelinformatiecentrum Kikkertstraat 42, De Cocksdorp.

Reserveren of meer informatie (indien bekend)?

Bekijk het item op de website van Texelagenda: Swarovski Vogelexcursie XL

Binnen of buitenactiviteit? Beide

Plaats:

De Cocksdorp

Aanvang:

14-10-2021 09:00:00

Einde:

14-10-2021 12:00:00

Lokatie:

Vogelinformatiecentrum

Straat:

Kikkertstraat 42

Telefoonnummer:

Website:

Kosten:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord