Intro; natuurtuin

Intro; natuurtuin, hoe maak je dat?ochtend – van 22-10-2020 10:00:00 tot 22-10-2020 11:00:00

We zijn trots op onze tuin en delen dan graag met geïnteresseerden. We houden, zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, de hele activiteit buiten. Tijdens de thee/ koffie wordt een lezing gehouden over het laten ontstaan en het beheer van onze natuurlijke tuin. We maken een rondwandeling over het terrein en staan stil bij soorten en de toepassing ervan.

Ook vragen als ‘Wat komt er bij kijken om thuis een natuurtuin te maken?’ komen aan bod. en dan bedoelen we een tuin waarin flora en fauna, maar ook water en klimaat een plekje krijgen. Hoe kan je een begin maken en wat kan je verwachten van het resultaat?

In onze tuin maak je kennis met de eerste stappen die wij zetten. Van ‘kaal’ weiland tot een eetbare tuin. Een proces waar wij zeker vijf jaar voor zullen uittrekken. Uiteindelijk is een tuin nooit af, maar wijzigingen en aanpassingen worden op termijn onderdeel van het reguliere beheer.

Wist u trouwens dat een natuurlijke tuin onderhoudsarm is? Als je met de natuur gaat meebewegen, zal die een groot deel van het werk doen!

Conradine de Reus heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en beheren van groenvoorziening, tuin- en landschap. Kennisdelen is leuk, kom langs! De rondleiding is van 10.00 tot 11.00 uur op dinsdag en donderdag. De aangeboden consumptie is inbegrepen. Graag inschrijven vooraf.

Een tuinadvies voor de eigen tuin kunnen we op afspraak maken.

Reserveren of meer informatie (indien bekend)? uit@natuurgoed.org / 06 – 23 80 77 94

Bekijk het item op de website van Texelagenda: Intro; natuurtuin, hoe maak je dat?ochtend

Binnen of buitenactiviteit? Buiten

Plaats:

Oosterend

Aanvang:

22-10-2020 10:00:00

Einde:

22-10-2020 11:00:00

Lokatie:

t Bossie Koningsweg

Straat:

Koningsweg 4

Telefoonnummer:

0623807794

Website:

http://www.natuurgoed.org

Kosten:

€ 8.50

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie